Jul 2, 2007, 8:43 AM

Вълшебен час 

  Poetry
646 0 2

Макар за час, преплете ни съдбата,
с вълшебни думи шепнеха листата...
Магични багри в сънища трептяха
и в миг дочухме музика позната...

Не съм художник, но по лястовиците ще пратя,
изваяна, душата ти в дъгата...
Ще свети винаги във мрака,
като светулка ще те води към зората...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??