22.11.2016 г., 7:50 ч.

Вълшебно утро 

  Поезия » Любовна
305 2 6

 

Как искам с радост да се будя 
в прегръдките на твоите мечти.
Да чувам шепота ти буден

щастливо и копнежно на мълви.

 

И да не свършва никога нощта ни,
под купола на лунните очи.
Да сме една въздишка слята,
в един изригващ се вълшебен миг.

 

Да няма вчера, днес и утре,
а само този звезден зов.
И всичко изживяно помежду ни,
да сътвори най-чистата Любов.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??