16.04.2013 г., 8:00 ч.

Въпрос 

  Поезия » Еротична
1164 2 8

Мечтаеш ли внезапно да ме имаш,

забравил и приличие, и свян?

Със алчни пръсти до безкрай да взимаш

това, което искам да ти дам.

 

И все по-надълбоко в мен да влизаш –

в душата ми, в плътта ми, в съвестта.

Да търсиш под девичата ми риза

за теб единствено запазени места.

 

Да им се радваш и да ги изследваш.

Да ги целуваш с мъжки порив див.

Да ги обичаш като за последно.

Това не прави ли живота по-красив?

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??