Като стара, олющена брошка
е безпомощна твоята прошка!
Ще я дадеш ли с чисто, цяло сърце? –
да зарадва нечие бледо лице.
Не по задължение.
Без обяснение, без лицемерие.
Да намериш утеха и ти.
Надали!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Без обяснение, без лицемерие. ''
Трябва да е от сърце, иначе не е прошка! Поздрав, Васе!