28.08.2015 г., 7:50 ч.

Вътре 

  Поезия » Друга
321 0 1

 

 

Въпросите заспаха без отговори.

Крилата се разпериха без посока.

Душата отдавна ми проговори

и мисълта ми стана широка.

 

Отговорите се събудиха без въпроси.

Красотата отвътре излезе навън.

Любовта на крилете ме носи.

Животът се превърна във сън.

 

Радостта е приятелка вярна

шумна и искрена като ден.

Енергията е безполярна

и тихо се вплете у мен.

 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пиша на един дъх, за да ми олекне Съгласен съм, че може да се доработи, изглади и изчисти...
Предложения
: ??:??