4.09.2011 г., 21:52 ч.

Въздигане от дълбините 

  Поезия » Друга
438 0 2

Пред погледа ми хиляди години минаваха,
хиляди човешки животи се стопяваха.
Милиони души забравих,
стотици спомени зад себе си оставих,
не можах да простя на вечността,
задето ме създаде,
задето все ме пази от Смъртта
и превърна ме в наяда...
Но кълна се, че с Жътваря аз ще си отида,
ще избягам, по-тиха от дихание
и много надалече ще отплавам - 
на една вселена разстояние...

© Мия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не, определено не означава това. Всъщност наядите са дъщерите на боговете на морето.
  • наяда... наядена ли означава?
    Не бързай, да отплаваш!
    Имаш мисия тук!
Предложения
: ??:??