Sep 4, 2011, 9:52 PM

Въздигане от дълбините 

  Poetry » Other
422 0 2

Пред погледа ми хиляди години минаваха,
хиляди човешки животи се стопяваха.
Милиони души забравих,
стотици спомени зад себе си оставих,
не можах да простя на вечността,
задето ме създаде,
задето все ме пази от Смъртта
и превърна ме в наяда...
Но кълна се, че с Жътваря аз ще си отида,
ще избягам, по-тиха от дихание
и много надалече ще отплавам - 
на една вселена разстояние...

© Мия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не, определено не означава това. Всъщност наядите са дъщерите на боговете на морето.
  • наяда... наядена ли означава?
    Не бързай, да отплаваш!
    Имаш мисия тук!
Random works
: ??:??