18.03.2020 г., 10:11 ч.  

Въздухът на глътка 

  Поезия » Любовна
640 1 0

Впивам твоите устни,

цветовете сляха се в синьо

като чисти мечти.

въздухът на глътка.....

топло е в прегръдката ти,

а снежно е отвъд твоите граници

безгрижно притихвам,

люлея се като прилив,

сливам се с теб, когато те докосна,

мечтая за теб

изпитвам смирение поетично

сред твоята усмивка.

момент на нежност

момент на отшелничество

Бунт сред черно и розово.

Тривиалност или оригиналност?

Напук на безцеремонния свят.

 

© Владимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??