29.07.2009 г., 11:31 ч.

Ясен свят 

  Поезия » Философска
597 0 1

 

 

Самотни хора,

посивяло място,

ръце изсъхнали

от стара злоба!

 

Нечути стонове,

прогизнал под,

неясни мисли,

такъв живот!

 

Заря в небето,

звездите се откриват

във топла тъмнина.

Сега съм вече нов!

 

Мирис на сено,

омайващ и забравен,

призив към добро,

към теб, сега отправен!

 

И идва ден за красота,

за нови, чудни багри,

прониква в мене нежността

от ясен свят, без грозни тайни!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??