26.01.2024 г., 14:28 ч.

Your aura is the filthiest drug to Nirvana 

  Поезия » Любовна, Еротична, Философска, Гражданска, Свободен стих, Друга
221 0 3

Когато ангелите като теб ме съзерцават с шепот...

 

Аз усещам.

 

С твойте тъй космически усмихнати зеници 

Измежду ирисите - въртележка на тъга 

 

Бих разкъсала всеки белег, който някога сама си причинила

За да поникнат звездните крила

И за да излетиш, там където си по-истинска от "Нея"

 

Опитвам се да те придърпам чисто метафизично...

 

Но мъжете нападат с повърхностни задявки и ферментирали отрови,

за да може вече да забравите, че си ти.

Глутницата те поглъща тъй анималистично.

Дали ще бъдеш някога човек за тях?

 

На следващият ден ридаеш. Рецидив.

Размазана спирала и незнайни (очевидни) истини.

Метаморфоза от рани. Да, Ангелче, душата ти е истински боец.

 

Усещам бръмченето на TV static-a,

когато устните ти треперят с надежда към мен...

 

Не. Аз не искам да те използвам. Искам да те обичам instead.

 

(Защо никога не поиска

да отидем на пикник?)

© Junkie Love Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??