18.02.2017 г., 14:12 ч.

За да повярвам 

  Поезия » Любовна
244 1 1

Това „Обичам те“ не ми го казвай.

Задръж го, моля те.

Недей!

Кажи ми „липсваш ми“,

ще ти повярвам.

Тя, Любовта, отлита.

Присъствието – не.

Така ще знам,

загърнато в сърцето,

едно местенце пазиш ми сега.

Там,

моето сърце където,

единствено ще пасне с лекота.

 

03/12/2015

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, че е хубаво! Местенце, където пасва само едно сърце! Браво, Наде!
Предложения
: ??:??