6.02.2020 г., 17:36 ч.

За да се срещнем отново 

  Поезия » Свободен стих, Друга
677 0 2

Няма нужда да се разделяме,

за да се срещнем отново.

Няма нужда от географията,

да поставяме между нас обширни разстояния море, 

непреодолими масиви в мълчания,

планини от думи за премръзнали сезони. 

Няма нужда да се губим от поглед, 

нито да забравим топлината от допира на ръцете си,

вкуса на кожата на другия, 

извивките на ума му.

Няма нужда да се разделяме.

 

Достатъчно е

да се промени

поне един от нас.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??