6.05.2010 г., 16:26 ч.

За дъщеря ми (хайку) 

  Поезия » Източни форми
1937 1 13

 

Мойта дъщеря - 

песен във сърцето ми,

невинен ангел.

 

 

Недовършен стих,

адажио във бяло -

литнала мечта.

 

 

Пъстра калинка,

котешка грациозност,

помъдрял славей.

 

 

Рачешки  щипки,

прегръдка на паяче,

корабна мачта.

 

 

Душа ранима,

лабиринт от пътеки -

обич безкрайна.

 

 

Котва в сърцето,

окована с верига -

вечна надежда!

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:ab453e4a

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??