Мойта дъщеря -
песен във сърцето ми,
невинен ангел.
Недовършен стих,
адажио във бяло -
литнала мечта.
Пъстра калинка,
котешка грациозност,
помъдрял славей.
Рачешки щипки,
прегръдка на паяче,
корабна мачта.
Душа ранима,
лабиринт от пътеки -
обич безкрайна.
Котва в сърцето,
окована с верига -
вечна надежда!
© Жулиета Великова All rights reserved.