23.02.2008 г., 21:23 ч.

За глътка нежност 

  Поезия
530 0 5

Има дни, когато сме сами,

даже и в препълнения свят.

Има дни, когато ни боли

всеки жест на хората край нас.

Иска ни се въздух и простор,

слънце и треви, море и чайки...

Търсим нещо да ни утеши.

Спомняме си "милата си майка"!...

Връщаме живота си назад,

ровим се в албуми и надежди

с вярата,

че може би сред тях

ще открием формула за нещо.

Има дни на неочакван страх

и изгаряме

за глътка нежност.

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??