16.12.2010 г., 13:40 ч.

За греховете 

  Поезия » Друга
560 0 0

Грях е, когато обличаш
чужди мисли, светове,
а твоите мечти изтичат,
сякаш пясък през ръце.

Грях? Когато позволил си
детските очи отсреща
да са пълни със сълзи,
вместо обич и надежда.

Грях! Когато си прегърнал
мисълта за отстъпление,
и предаваш всеки спомен
на проклетото забвение!

Грях са още много думи -
казани и премълчани.
Да отричаш е безумие!
Грешници ли си оставаме...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??