24.09.2007 г., 16:50 ч.

За живота 

  Поезия
937 0 9
Не искай
от Земята обич майчинска -
тя и без обич в себе си ще те разтвори.
И все едно е
колко ще се молим
на Времето
и колко ще въздишаме
по ручеите -
тъй бързотечно от нас отмили
краткото ни щастие - живота.
Не искай ласките И -
не ще намериш сетива за тях
в отвъдното!
Какво неблагодарно откровение!
Но помислИ,
преди да влезеш -
винаги навреме
отмива Ручеят от тебе
щастието, че живееш...

© Галя Минчева Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??