За мъничко успя
сърцето ми да разтревожиш.
За мъничко успя
пожар в мене да запалиш.
За мъничко успя...
но сърцето ми е толкоз похабено,
че не пожар е нужен, а взрив,
който да ме накара
да почна всичко отначало...
Тъй силен да е този взрив,
че да ме събуди за нови чувства,
за нови страсти...
И аз от пепелта,
като Феникс да се преродя,
за да мога да летя отново...
За мъничко успя...
Но не пожар, а взрив е нужен...
Ще бъдеш ли за мен експлозията,
която във Феникс ще ме превърне...?
25-01-2019 год.