Jan 25, 2019, 11:50 AM

За мъничко успя 

  Poetry
248 1 2

За мъничко успя

сърцето ми да разтревожиш.

За мъничко успя 

пожар в мене да запалиш.

За мъничко успя...

но сърцето ми е толкоз похабено,

че не пожар е нужен, а взрив,

който да ме накара

да почна всичко отначало...

Тъй силен да е този взрив,

че да ме събуди за нови чувства,

за нови страсти...

И аз от пепелта,

като Феникс да се преродя,

за да мога да летя отново...

За мъничко успя...

Но не пожар, а взрив е нужен...

Ще бъдеш ли за мен експлозията,

която във Феникс ще ме превърне...?

 

25-01-2019 год.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??