14.12.2008 г., 7:06 ч.

За новогодишна картичка 

  Поезия
669 0 8

В нощта, когато сред искрите,

сред свещи и кристален звън,

блестят от виното очите

и по-красиво е от сън,

когато в своя бяг стрелките

отмерят и дванайсти час,

объркал спомена с мечтите,

аз ще си мисля и за вас.

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??