Dec 14, 2008, 7:06 AM

За новогодишна картичка 

  Poetry
738 0 8

В нощта, когато сред искрите,

сред свещи и кристален звън,

блестят от виното очите

и по-красиво е от сън,

когато в своя бяг стрелките

отмерят и дванайсти час,

объркал спомена с мечтите,

аз ще си мисля и за вас.

© Пламен Рашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??