Недей да ме събличаш,
ако няма да ми даваш нищо,
ако ще гледаш само как боли
и всеки ден с усмивка ще разбиваш
бутилката в моите мечти.
Не ми доказвай колко си трагичен -
отдавна вече ти си лошото момче
и в тъмнината, неприлично разсъбличан,
ще разваляш нечие дете.
А когато твоят час настъпи,
от тебе всеки ще се отрече.
И загубил своя свят несъществуващ,
за последно ще се вкопчиш
в моето сърце.
Но някой ден ще се събудя
без цигари и без синини,
и ще се втурна да убивам всичко,
което си докосвал ти.
© Обичаща Всички права запазени
което си докосвал ти." - ама че хубаво...