1.11.2007 г., 15:43 ч.

За последно 

  Поезия
651 1 13

                                         Погледни ме сега, за последно,

                                         тръгвам някъде, някак сама,

                                         вън вали и угасват надежди,

                                         и умира във нас любовта.

                                         Погледни ме сега, аз съм друга,

                                         няма вече в очите искри,

                                         само пламък обречен догаря,

                                         бавно,тихо и много боли.

                                         Погледни ме сега, за последно,

                                         и не викай след мен, не тъжи,

                                         бе при нас любовта, но отмина,

                                         не успях да я върна. Прости!

                              

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??