14.11.2021 г., 16:16 ч.

За сбогом 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Ще си отида, аз ще си отида.

Ще дойде в тази стая някой друг,

ще промълви "ти колко си красива",

а ти ще разбереш, че вече съм далеч от тук.

 

Ще падне нощ, звездите ще изгреят.

Ще се усмихне кървава луна.

По храсти и дървета вятърът ще пее

и ти ще се окъпеш в твоята самота.

 

Ще си отида, но след днеска идва утре

и ти не трябва вечно да тъжиш!

Зората пак ще дойде с моите устни.

Ще те целуна! И ще продължиш...

© Георги Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??