3.07.2009 г., 0:51 ч.

За теб 

  Поезия » Друга
539 0 2

Безлюден плаж и утрото в сияние
се буди,
тревожни мисли лабиринт строят,
кой ли и какво ли ще изгуби
... смесица от излишни думи.
Пясък в шепите събирам...
Като спомен намира начин да се вкопчи в мен
... дори една прашинка да остане...

ще ми напомня пак за теб.
Кротко стоя и гледам красотата на
един забравен бряг... вълните блъскат се лудо,
нашепват и припомнят ми неща.
Сам съм... но самотата тук я няма,
Въздишка и усмивка... после смях.
Душата ми копнее да си тръгне
... да намери друг забравен бряг.

© Радост Динева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно хубав стих!!! Друг забравен бряг, който да е по-красив в самотата си...
  • Ако търсиш "друг забравен бряг", той пак ще е пуст.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??