7.08.2009 г., 19:02 ч.

Забавих се... 

  Поезия
504 0 8

Забавих се.

Но тръгнах

и ще стигна!

Дори да ме нападне есента...

Изчаквах дълго,

но у мене вика

копнежът ми

отново да вървя.

И ще успея,

даже да ми струва

съня,

мечтата,

силата,

дъха...

Ще се спася,

дори и да сънувам

най-мрачните прогнози

за това...

Забавих се...

Обаче вече тичам.

Понесох се

и няма да се спра!

По-силно Бог

от всякога обичам

и ще се моля

да Го разбера...

И ще търпя

дори да ме похулят,

и ще поплача,

щом ме наранят.

Забавих се,

но идвам!

Ето руля!

Посоката сама

ще завъртя...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??