7.02.2008 г., 16:15 ч.

Зад гърба 

  Поезия » Друга
554 1 2
Само за миг да обърна глава,
пак ще съм в нечия чужда уста,
пак играя главна роля в нечий нов сериал
и дори знам добре и тоз финал!

Уморих се да слушам само лъжи,
уморих се интриги да нося след себе си!
Фалшиви приятели имам безброй,
от лъжи нямам аз ни секунда покой!

Уморих се да слушам само лъжи,
да се усмихна за миг не мога дори!
Уморих се да бъда така различна,
а в чуждите очи да изглеждам безлична!

Само за миг да обърна глава,
пак ще съм в нечия чужда уста!
В устата на този, който ми завижда,
на този, който смее да ме обижда!

© Криси Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??