24.12.2022 г., 17:24 ч.

Зад ъгъла 

  Поезия » Любовна
591 0 2
                  Зад ъгъла

 

Вървя и зад ъгъла все поглеждам,

навярно и ти мила често правиш това.

Теб аз търся все хората оглеждам,

за да те видя, да срещна теб в ноща!

 

И вярвам че зад ъгъла ни чака любовта,

която търсим отдавна, нея истинската. 

Тя е тази която влюбените винаги сбира,

нея търсим рано сутрин и късно вечерта.

 

Вървим заедно с моята красива мечта,

само тя сега ме е хванала под ръка.

И ето зад ъгъла сега видях я, беше Тя,

красива нежна жена с рокля на цветя!

 

Подавам и червена роза, цветето на любовта,

подарявам и стих любовен, целувам й ръка.

Вървим заедно прегърнати, мъж и жена

и усмивки греят на нашите красиви лица.

 

Пред нас усмихната върви и Любовта,

зад нас подкрепя ни нашата мила Съдба.

Отидоха си от нас сестрите Тъга и Самота,

а слънцето ни се усмихва, праща ни Светлина.

 

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??