28.08.2024 г., 11:11 ч.

Заедно 

  Поезия
59 1 0

Тичай, тичай към мен стремително бързо-

дракони надвий, злодей победи!

За нас се пребори уверено и дръзко,

прегърни ме силно, със страст ме целуни!

 

Върви до мен, със мен върви.

По пътя неравност не може да няма,

ако аз се уплаша,  то ти ме ободри,

ако ти се подхлъзнеш, ето, аз ще те хвана.

 

Седни полекичка, до мен седни.

Животът вече грозд е натежал,

да си починем и припомним хубавите дни,

които Бог във милостта си ни е дал.

 

Литни със мен, литни със светъл взор,

че не познава свършек любовта.

Ще ни посрещне най- блестящия простор

ще бъдем заедно дори във вечността!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??