20.05.2008 г., 23:57 ч.

Заем за вина 

  Поезия » Друга
703 1 7

Прости ми за безмислените грешки,

за обидите, отправяни на ред,

за изричаните думи немислими

и всичко, дето в мен крещеше срещу теб!

 

Няма повече да съм такава -

да играя със живота на хазарт,

ще посрещна в мене истинската вяра -

дето трябва за щастлив живот.

 

Само ме пусни до тебе близо -

подай ръка да се изправя.

 Да мога смело да опитам

сама в живота си да вляза!

 

Този път ще е последен,

далеч ще бягам от ръба,

а ако отново падна, вече зная -

няма Господ да виня!

 

Сама ще плащам всяка грешка,

не ще поискам заем за вина,

сама ще търся изход да избягам,

дори да бягам и от себе си сама!

 

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??