19.01.2020 г., 10:31 ч.

Загуба на всичко, което имаш 

  Поезия » Друга
307 0 0

Реших, че всичко е наред
Все още бях твой и ти беше моя
Но след това удрям в стена, докато вървя със скоростта на звука


Каза, че ти трябват пространство и време
Но времето може да го влоши, нали знаеш?
Но имам ли друг избор, ако все още искам да те имам?
Толкова близо, но все пак толкова далеч
Кой каза, че трябва да е толкова трудно?

Грешките бяха направени от мен
Дори не знам какво да кажа
Предполагам понякога в живота
Трябва да се научиш, като загубиш всичко, което си имал

Щетите са нанесени
Част от мен вече е изчезнала

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??