8.02.2019 г., 16:05 ч.

Загубих те 

  Поезия » Друга
680 2 0

Загубих те. Светът ми опустя.

животът ми се срина безвъзвратно.

не знам ще мога ли да си простя.

душата плаче, искам те обратно.

 

Смъртта е черна и жестока,

не може никой с нея да се бори.

остави рана във сърцето ми дълбока,

която времето не ще затвори

 

Сега съм сам. Сълзите ми се стичат,

обречен на безкрайна самота,

а спомените бясно тичат

поглеждайки към бялата стена.

 

Искам пак да те докосвам

и в сънищата ще го правя

даже ще те омагьосвам

но никога не ще забравя...

 

Това, с което ме даряваше

когато чувствах се в беда

и благородно ми прощаваше

заливаше ме с топлина.

 

Но някой ден, там на небето

ще бъдем с теб отново двама

и както пулсът на сърцето

ще сме щастливи до забрава.

© Николай Ковачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??