22.04.2017 г., 22:47 ч.  

Залезно море 

  Поезия » Пейзажна
1309 3 0

            Фанфарите на ветровете свирят.

            Червено, тръгваше си Слънцето.

            Небето залезно замислено

            огледа се във морско-синьото.

 

            Вълните празнично утихнаха

            в прегръдка нежна със брега.

            Скалите сякаш се усмихнаха

            на първата блещукаща звезда.

 

            Изстиващият пясък стенеше,

            почуствал нощната ръка.

            Прибоят бял се стелеше,

            изчезваше последната следа.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??