23.06.2007 г., 1:21 ч.

Заминаване 

  Поезия
590 0 0
                                                                На Наталия

Помниш ли как носеше чашите
на хората, седнали да пият кафе?
Как идвахме с другите приятелки
да видим как си - дали си добре?

В кафе "Флорида" ходеха всякакви -
млади и стари, майки с деца, жени и мъже.
Сега ти заминаваш в далечната Флорида,
сега трябва някой на теб да сервира кафе.

Ще прелетиш в различни посоки,
ще посетиш различни земи.
Но мечтите ти колкото и да са високи
преследвай ги и ги осъществи.

Запомни, че колкото и да ти е трудно,
колкото и да те боли
винаги ще има някой,
който да те подкрепи.

На добър час ти желая,
скъпа моя Приятелко!
Не забравяй за мен дори да си на Света в края,
защото знам, че ще се срещнем някой ден!

03.08.2005 г.
                                                              

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??