7.08.2021 г., 16:07 ч.

Запомни ме винаги такава 

  Поезия » Друга
336 1 6

За какво ми е това легло,
щом те няма – светлинка си в мрака?
Плача,  за било и не било,
вън, на прага любовта ми чака.

 

Вятър – вместо мене овдовял,
скита сред звездите и ги рони.
Мъката на Месеца е дал.
Търси те – в стеснени небосклони...

 

Млечен път  косите ми краси,
черната ми рокля озарява.
Ангел да си и звезда да си –
запомни ме винаги такава...

 

https://youtu.be/aQ6wLNb70Mw

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??