27.10.2007 г., 21:23 ч.

Заради страха 

  Поезия » Друга
636 0 2

Колко пъти отминавах това, което искам

и колко пъти по пътя грешен тръгвах, но

най-много пъти спирах да се боря заради страха си.

 

Някак си се сепвам и започва животът ми ден за ден отново да тече,

лодка, плаваща към края на една река, водеща в дълбините на безкрая

и връщане назаде няма.

 

Докато чакам своето време, когато падам надолу по водопада,

аз ще се подготвя, ще дам за пореден път последни сили.

Знаеш ли, на новото място ще има и ново начало,

колкото и да ме е страх, разочарованието няма да бъде спряно,

докато не бъде преодоляно до момента, в който аз се справя.

© Снежана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??