25.07.2008 г., 14:46 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
623 0 7
 

       Защо?

 

Ти тръгна си от мен

с две сълзи в очите

и остави ме объркан и смутен,

и зов, сподавен на устните.

Не каза нищо, мила -

защо виновен съм дори!?

В обятията ми се скрила,

твоята топлина стои.

Тъй прекрасна си за мен

и наяве, и насън

от твоята нежност съм пленен.

Обичам гласа ти нежен като звън.

Не зная с какво те аз обидих.

Сърцето ми обзема го тъга

и плаче под писеца стих,

пусто е при мен сега...

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??