14.01.2010 г., 18:58 ч.

Защо е без адвокат 

  Поезия » Хумористична
494 0 5

 

 

(из цикъла „Вицове в рими”)

 

Изправиха в съда един крадец.

„Защо е сам? Къде е адвокатът

на този обвиняем?” - съдията

попита строго. „Старият хитрец,

 

така де, адвокатът ми, парите

когато се научи, че не съм

откраднал аз, от офиса навън

веднага безпардонно ме изрита,

 

едва ли не изгони ме направо,

та затова сега самичък аз

изправен без защита съм пред Вас.”

отвърна подсъдимият тогава.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??