Jan 14, 2010, 6:58 PM

Защо е без адвокат 

  Poetry » Humour
495 0 5

 

 

(из цикъла „Вицове в рими”)

 

Изправиха в съда един крадец.

„Защо е сам? Къде е адвокатът

на този обвиняем?” - съдията

попита строго. „Старият хитрец,

 

така де, адвокатът ми, парите

когато се научи, че не съм

откраднал аз, от офиса навън

веднага безпардонно ме изрита,

 

едва ли не изгони ме направо,

та затова сега самичък аз

изправен без защита съм пред Вас.”

отвърна подсъдимият тогава.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??