29.01.2009 г., 21:56 ч.

Засвири ми, музиканте... 

  Поезия » Друга
1204 0 3

                        ,,Засвири ми, музиканте...''

 

В Родопа планина живял и свирил стар музикант

и с песента си омайвал дори животни и цветя.

От арфата му чудна се преплитали седем различни цвята -

цветовете на живота и на любовта...

 

О, засвири ми отново, музиканте,

запей ми пак онази песен с разноцветната дъга.

О, запей ми, музиканте, онази своя песен

със сладкия глас на любовта...

 

И не спирай ти да свириш и да пееш,

за живота, щастието и любовта,

че твоята омайна песен чудна,

носи на всеки по мъничко надежда на света! :)

 

P.S. Това стихотворение е по-различно от обичайните ми стихотворения. Сътворено е от една легенда и се надявам да ви хареса. :) Благодаря ви, че бяхте тук и го прочетохте. Обичам ви! :)

 

 

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??