12.11.2007 г., 17:01 ч.

Завинаги, с любов... 

  Поезия
759 0 5
 

Понякога забравям, че те няма

и мисля си, че просто си далеч от мен...

Но щом това "понякога" престава,

престава и надеждата във мен...

Сърцето ми така ми натежава,

сълзите рукват, давят се във мен

и плача пак,

и плача до забрава,

и плача, докато сънят и болката ми не приспи...

 

Понякога...

Понякога усещам те до мене...

Понякога дори те чувам да се смееш!...

 

Понякога приисква ми се за ръката да те хвана

и да я стисна, силно да я стисна, да я пазя...

Никога да не я пусна!...

Никога!...

 

Понякога...

 

Винаги!...

Винаги ще си ми в сърцето!

 

Завинаги... С любов!...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??