Обичай ме, но не от разстояние,
така обичат слабите мъже!
Поискай ме с най-силното желание –
завинаги във твоето сърце!
По залез ще те чакам да се върнеш,
ще бъда тук, до пътната врата,
жената в мен ще искам да загърнеш
със шепота на своята душа!
В прегръдката си топла приюти ме,
пази ме като цвете от студа!
Понякога съм слаба и ранима,
но твоята любов ще съхраня!
© Руми Всички права запазени