Feb 11, 2019, 2:57 PM

Завинаги във твоето сърце! 

  Poetry
969 16 24

Обичай ме, но не от разстояние,

така обичат слабите мъже!

Поискай ме с най-силното желание – 

завинаги във твоето сърце!

 

По залез ще те чакам да се върнеш,

ще бъда тук, до пътната врата,

жената в мен ще искам да загърнеш

със шепота на своята душа!

 

В прегръдката си топла приюти ме,

пази ме като цвете от студа!

Понякога съм слаба и ранима,

но твоята любов ще съхраня!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??