11.12.2007 г., 8:38 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
579 0 26
Върни се на брега ти, обич моя!
С Луната дълго чакахме прибоя...
Но ти не идваш свидна,
угасна, във тъма изпадна.
Повиках всичките звезди небесни,
да озарят пътеките, да светнат!
Помолих слънцето със мойте вопли
и със  лъчи, сърцето ти да стопли!
Разпалена душата чака повик...
И тихи стъпки чувам в тоя миг!
Дойде!
Пожара на две души да угасиш,
нескрита жаждата, да утолиш...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??