Червен светофар, жълти лица.
Вакуумен миг в съня ми... заспал.
Покрай живота хвърча, не мога да спра...
Натиснат до дупка е педалът...
на газта.
... няма спирачки в тази съдба.
Изниква бяла кола
... шофьорът - неродена душа.
Черен асфалт, залита завоят... пиян.
Излитам от пътя... засмян.
После падам, но не кървя. Преминава гузна нощта
с пареща болка... в гръдта.
Зелен светофар. От живота изваждам се...
Искана болка...
Пре... раждам се...
.
© Весела Всички права запазени