Зима...
Зима...Сняг и тишина...
Аз и ти- Мечтание...
Приказна гора една-
Слънчево сияние...
Птица клонка залюлей-
ръси Настроение...
Вятър спрял, дори не вей...
(Вятър без съмнение!..)
Всичко е Мечта сега-
приказно Видение...
Нежност... Нега и Тъга...
Вятър... Настроение...
д-р Коста Качев
Витоша
© Коста Качев Всички права запазени