9.12.2007 г., 10:20 ч.

Зимен гост 

  Поезия » Друга
613 0 19
Плетачка щедра, изкусна,
дантели изплете със вкус!
Накипри дървета и храсти,
тъй рано каза ни: "Здрасти!"
Със винце и дръвца студ гоним,
с уханен хляб душа си топлим.
И гост неканен вън почукал,
ще пуснем със добре дошъл.
Очи и сърца ще отворим,
за хората, изпаднали в беди!
Незамръзващи чувства са те -
ЛЮБОВ, ВЯРА И СПАСЕНИЕ!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??