20.01.2017 г., 18:18 ч.

Зимна изненада 

  Поезия » Хумористична
538 0 3

Бели мечки бият се на двора,
падат сред поледиците хора.
Днес – в почивка снегорина,
улиците чисти на половина.

 

А аз на топло в къщи сгушен,
цигара след цигара пуша,
че вън ме чакат бели мечки,
а в къщи – спомени горещи.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??