Jan 20, 2017, 6:18 PM

Зимна изненада 

  Poetry » Humour
544 0 3

Бели мечки бият се на двора,
падат сред поледиците хора.
Днес – в почивка снегорина,
улиците чисти на половина.

 

А аз на топло в къщи сгушен,
цигара след цигара пуша,
че вън ме чакат бели мечки,
а в къщи – спомени горещи.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??