19.03.2019 г., 9:01 ч.

Злобарят забравете 

  Поезия » Друга
231 2 3

Радвайте се на живота!

За злобарят не мислете!

Усмивката си носете

напук на враговете!

Че злобарят мир не знае,

той все рови, все копае!

И сурáта все си муши

нещо гнило да надуши...

Радвайте се на живота!

За злобарят забравете!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??